Oprichtster

Amber Hiensch

Fanatieke Dierenliefhebber    Diploma’s

Hallo, ik ben Amber Hiensch.

Toen mijn eerste hond bleef kwakkelen (diarree en jeuk), en ik talloze dierenartsen en dierenwinkels had bezocht, kwam er iemand op mijn pad met een totaal andere benadering. In tegenoverstelling tot eerdere adviezen, begon deze meneer niet over een dier voerder merk, maar begon hij met vragen stellen over mijn hond. Dit was zowel het begin van een gezonde hond, als het begin van mijn eigen winkel.

”Het kan dus ook anders”.

Want zo dacht ik: ”Het kan dus ook anders”.

Dit was in 2008 en inmiddels ben ik heel wat jaren verder. Ik werk met veel passie in mijn winkel, waar ik elke dag weer de juiste afweging probeer te maken tussen “mijn brood verdienen” en het dienen van het welzijn van mens, dier en milieu. Met heel veel vreugde zie ik de laatste jaren een groeiend bewustzijn bij veel diereneigenaren.

Als dieren liefhebster en veganist, ben ik in een rare branche terecht gekomen. In feite is er niets dier onvriendelijker dan …. de voeding voor onze huisdieren! In mijn vakgebied word ik helaas geconfronteerd met heel veel dierenleed.

Vanaf mijn opening wilde ik het anders aanpakken. Ik houd van mijn huisdieren, maar ook van de dieren die in voeding voor onze huisdieren verwerkt worden! Ik geef mijn katten veel liever een brokje waarin een biologische kip verwerkt zit, in plaats van een treurige plofkip. En gelukkig zijn er betaalbare biologische merken op de markt!

In mijn winkel vindt u, naast de reguliere producten een groeiend assortiment aan biologische producten zoals voeding, snacks en zelfs milieu vriendelijk speelgoed.

Wees welkom!

Onze vrijwilligers

Marjon Hiensch

Mama

Gelukkig is ook mijn moeder een grote dierenvriend! Ze is dan ook super enthousiast over de winkel. Sinds mijn moeder met pensioen is, helpt zij flink mee in de winkel. Mijn moeder is dolblij met het klantcontact, ze moet er niet aan denken om thuis te blijven, ondanks haar leeftijd die we hier niet zullen verraden.

Mede dankzij mijn moeder is mijn droom om door te leren in mijn branche werkelijkheid geworden. Ook verzorgen wij samen de kattenoppasservice met heel veel plezier, mijn moeder is een ware katten magneet.

Mam, BEDANKT!

Lincy la Heij

Fotograaf, dierenactivist en veganist

Zo rond 2014 kwam (een toen nog piepjonge) Lincy onaangekondigd binnenlopen om te helpen fotograferen voor onze jaarlijkse goede doelen loterij. We zijn sindsdien contact blijven houden en Lincy raakte meer en meer betrokken bij de winkel en bijbehorende goede doelen. Lincy is inmiddels afgestudeerd aan de Fotovakschool Amsterdam. Haar grootste doel, missie en passie is om bewustzijn te creëren over het vele dierenleed en dit met behulp van fotografie zichtbaar te maken aan de wereld.

Lincy is inmiddels meer in de winkel dan ergens anders, iets waarvoor ik haar enorm dankbaar ben. Haar dierenliefde is zelfs voor mij een dagelijkse inspiratiebron.