Kattenoppas

Wij zorgen tijdens uw afwezigheid voor uw kat, gewoon bij u thuis. Wij blijven gegarandeerd een half uur bij uw kat(ten). Wij verzorgen de kattenbak, verversen drinkwater en voer, spelen en knuffelen met uw kat.

Voortkomend uit mijn opleiding kattengedragstherapie in combinatie met een stukje service, ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het verzorgen van katten aan huis. Hierbij komt een belangrijk stuk kennis om de hoek kijken: nml. wat alleen een getraind oog ziet wanneer een kat ziek is. Katten zijn prooidieren wat resulteert in het meesterlijk verbergen van “lichamelijke mankementen” van matig- tot zeer ernstig. De meeste katten eigenaren zijn overtuigd te weten wanneer hun kat ziek is, de praktijk laat echter het tegenovergestelde zien. Dit komt niet omdat wij “baasjes” niet goed opletten of niet regelmatig de dierenarts bezoeken, maar omdat katten dit nu eenmaal heel goed kunnen.

Waarom vertel ik dit allemaal?

Laat nooit “zomaar” iemand op uw kat passen! Niet tijdig handelen kan bij katten fataal zijn. Kies dus altijd voor een professional, of voor iemand die uw katten goed kent.

Mocht u gebruik willen maken van onze services kost dit Euro 13,50 per dag, de prijs voor 1 of 2 katten is gelijk. Op zon- en feestdagen berekenen wij 50% extra. Post, planten en dergelijke zijn voor mij vanzelfsprekend. Het kennismakings gesprek aan huis is kosteloos.

Voorwaarde is dat uw kat ingeënt moet zijn om te voorkomen dat ik andere katten besmet met ziektes. Voor verdere vragen en voorwaarden kunt u contact opnemen met de winkel.

Kosten:

€13,50 per dag, 1 tot 2 katten.

Zon- en feestdagen: 50% toeslag.

Kennismakingsgesprek: gratis.

Onze katjes Our kitties