Toen mijn eerste hond bleef kwakkelen (diarree en jeuk), en ik talloze dierenartsen en dierenwinkels had bezocht, kwam er iemand op mijn pad met een totaal andere benadering. In tegenoverstelling tot eerdere adviezen, begon deze meneer niet over een dier voerder merk, maar begon hij met vragen stellen over mijn hond. Dit was zowel het begin van een gezonde hond, als het begin van mijn eigen winkel.

”Het kan dus ook anders”.

Want zo dacht ik: ”Het kan dus ook anders”.

Dit was in 2008 en inmiddels ben ik heel wat jaren verder. Ik werk met veel passie in mijn winkel, waar ik elke dag weer de juiste afweging probeer te maken tussen “mijn brood verdienen” en het dienen van het welzijn van mens, dier en milieu. Met heel veel vreugde zie ik de laatste jaren een groeiend bewustzijn bij veel diereneigenaren.

Siripattaa

Als dieren liefhebster, boeddhist en (vrijwel volledig) veganist, ben ik in een rare branche terecht gekomen. In feite is er niets dier onvriendelijker dan …. de voeding voor onze huisdieren! In mijn vakgebied word ik helaas geconfronteerd met heel veel dierenleed.

Vanaf mijn opening wilde ik het anders aanpakken. Ik houd van mijn huisdieren, maar ook van de dieren die in voeding voor onze huisdieren verwerkt worden! ik geef mijn katten veel liever een brokje waarin een biologische kip verwerkt zit, in plaats van een treurige plofkip. En gelukkig zijn er betaalbare biologische merken op de markt!

In mijn winkel vindt u, naast de reguliere producten een groeiend assortiment aan biologische producten zoals voeding, snacks en zelfs milieu vriendelijk speelgoed.

Wees welkom!